Kattmamman i flyttartagen igen

Jaha ett drygt dygn var det lugnt men idag kom kattmamman i flyttartagen igen. Efter kattungarna hade hämtats ner från vinden för femte eller sjätte gången fick de flytta in i 23ans rum. Han har annars bannat alla katter därifrån men det här var en nödsituation så på nåder bor kattfamiljen nu innanför stängd dörr. Vill inte ha kattungar som trillar nerför trappan från vinden och bryter nackar och annat.

Tänkte att det kunde vara dags att börja ge kattungarna lite riktig mat. Lite tidigt kanske men några av dem åt med god aptit som om de inte gjort annat än ätit riktig mat. Framför allt den lilla randiga rackaren. Hon som är mest på med allt. Hon som föddes sist, som inte rörde sig på länge och som jag inte trodde skulle klara sig. Hon rör sig kan jag meddela. Med råge…

IMG_7123[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.