Rymlingen skapade kaos

Den lilla randiga kattungen har ägnat dagen åt att stressa upp sin stackars mamma allt mer. Hon klättrade ur lådan och kattmamman bar tillbaka henne. Till slut fram på eftermiddagen blev det så jobbigt för mamman så hon började bära iväg kattungarna. Hon valde så klart det absolut sämsta stället där kattungarna kunde krypa in under vindsgolvet. Med lätt panik lyckades jag fiska fram kattungarna och en nödlösning täppte igen hålet. Nu har kattungarna till deras stora besvikelse fått flytta in i en plastlåda med högre kanter och utan något som små kattungeklor får fäste i så nu kan de fetglömma att rymma på ett tag. Kattmamman är lugnare igen. Inget mer flyttande av kattungar för tillfället.

IMG_7070[1] IMG_7069[1] IMG_7073[1] IMG_7075[1] IMG_7077[1] IMG_7080[1] IMG_7083[1] IMG_7086[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Rymlingen skapade kaos

  1. Pingback: Kattmamman i flyttartagen igen | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] Jaha ett drygt dygn var det lugnt men idag kom kattmamman i flyttartagen igen. Efter kattungarna hade hämtats ner från vinden för femte eller sjätte gången fick de flytta in i 23ans rum. Han har annars bannat alla katter därifrån men det här var en nödsituation så på nåder bor kattfamiljen nu innanför stängd dörr. Vill inte ha kattungar som trillar nerför trappan från vinden och bryter nackar och annat. […]