Löpning #43/2017

#43/2017 4,8 km. Lovade följa med som promenadsällskap igår och då skulle Hugo få följa med så jag fick sparka ut mig på en löparrunda med Fille först. Eftersom jag varit borta hade han vilat i en dryg vecka och blev som vanligt hyperlycklig över att få springa. Är så otroligt glad för att jag fått byta medicin så att kroppen mår så mycket bättre. Trots en veckas hård ridning  med många timmar till häst så gick det förvånansvärt bra att springa. Kände lite i höfterna men annars var det helt ok förutom att det var varmt och jobbigt. Det har inte blivit så mycket springande på ett bra tag. Kondis och muskler försvinner snabbt när de inte underhålls. Det som går så långsamt att bygga upp försvinner fort som en avlöning.

Hugo fick sig en promenad samma runda. Lika bra det. När det är så här varmt så går det inte snabbare än promenadtempo för Hugo.

IMG_7036[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.