Saknad… av Snyltkatten

Hur bra det än är borta så är det ändå skönt att komma hem igen. Kom hem sent igår kväll. Det verkar som att jag åtminstone har varit saknad av djuren. Hundarna var så lyckliga när jag kom hem men döm om min förvåning, gladast av alla djuren var nog Snyltkatten. Han gick som en skugga efter mig när jag packade upp och fixade och grejade där på nattkröken. Så fort jag satte mig en stund i soffan kom han och var nära. Snyltkatten på ena flanken och Saga på den andra.

Det kommer fler poster om Island allt eftersom. Det var totalt fem helt fantastiska riddagar med Steinbjörn och Eva-Lena.

IMG_6988[1] IMG_6986[1]

This entry was posted in Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.