Löpning #42/2017

#42/2017 4,8 kmKORS I HELA TAKET!!! Plötsligt händer det. Det blev inte bara Hugo som hängde med andra varvet. Även tonåringen. Fast han ville inte vara med på bild. Det vill han sällsynt numera. Han har gått från att vara en riktig linslus till att sky kameran som pesten. Ungefär som sin mamma.

Hugo är det ingen vidare fart på så vi kunde lika gärna gå som springa. Det gick nämligen inte snabbare för att vi sprang men det är ändå bra att hålla igång löpsteget istället för att gå så det gjorde vi så mycket som tonåringen orkade. Då är det bara att hoppas på att det här blir en vana.

IMG_5995 IMG_5996

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.