Ridgrejerna tvättade med Virkon desinfektion

Börjar få smått panik. På lördag bär det av mot Island och årets ridresa med Steinbjörns horsetrips. Har inte alls hunnit förbereda. Det har varit fullt upp med annat. Igår fick jag i alla fall inhandlat Virkon desinfektion och idag tvättades skyddsväst, hjälm och ridskorna. Allt helt genomdränkt med en lätt lukt av simhall. Kom till och med ihåg att tvätta gympadojjorna jag åker i. Om det kommer någon smitta till hästarna på Island ska den i alla fall inte komma med mig. Insåg idag att det bara är två dygn tills allt ska vara packat och klart inför avfärd. Hur ska det gå..? Tvättmaskinen går varm liksom hjärnkontoret som snurrar på för att försöka komma på allt som behöver packas.

IMG_5967[1] IMG_5984[1] IMG_5987[1] IMG_5968[1]

This entry was posted in Island 2017 and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Ridgrejerna tvättade med Virkon desinfektion

  1. Pingback: Ankom Island 2017 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] kom jag iväg till slut. Trots halv panik för ett par dagar sedan över hur i hela friden jag skulle hinna. Tåg från Varberg till Köpenhamn, Kastrup, och flyg till Island, […]