Fyra små söta kattungar föddes natten till midsommarafton 2017

Mycket riktigt som jag misstänkte. Efter att ha legat i knät på matten och flämtat så gick Lotus till lådan som var iordninggjord för kattungarna. Blev i och för sig väldigt förvånad för hon har minsann inte ägnat den där lådan något engagemang innan. När det var dags att föda kattungarna visste hon precis att det var dit hon skulle. Hon var så duktig Lotus. Fyra små söta kattungar föddes i natt. 23an tog första passet som doula och jag avlöste när han gick och la sig. Kl 1:40 var det klart så att även matten kunde få komma i säng. En randig grå/vit och tre stycken sköldpaddsfärgade kattungar.

Det är så roligt. Sju år har gått sedan vi hade kattungar sist.

IMG_5901[1] IMG_5907[1] IMG_5911[1] IMG_5910[1]IMG_5905[1]

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

3 Responses to Fyra små söta kattungar föddes natten till midsommarafton 2017

  1. Pingback: Kattungarna är fem dagar gamla | Haargaard

  2. Pingback: Lotus har levererat… sex nya kattungar | Haargaard

  3. Pingback: Storasyrran är extramamma åt kattungarna | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] Kattungarna har hunnit bli fem dagar gamla. De har blivit större och sover bättre för sig själva så mamma Lotus vågar sig nu ut från kattlådan ibland. Hon är en riktigt duktig ung mamma. Kattungar är verkligen otroligt söta. Till och med tonåringen som minsann inte är mycket för att gulla för övrigt sitter där vid kattungarna och gosar stup i kvarten. […]

  2. […] hon såg helt slut ut efter den sjätte kattungen. Det verkar som att det är samma pappa som förra kullen. Samma koncept, sköldpaddsfärgade och svart-grårandiga. Får titta lite närmare imorgon när de […]

  3. […] Storasyrran från förra kullen är väldigt nyfiken på kattungarna och hjälper till att hålla efter dem lite. Det kan behövas med tanke på att de är hela sju kullsyskon. Lotus tycker att de är väldigt jobbiga… […]