Fyra små söta kattungar föddes natten till midsommarafton 2017

Mycket riktigt som jag misstänkte. Efter att ha legat i knät på matten och flämtat så gick Lotus till lådan som var iordninggjord för kattungarna. Blev i och för sig väldigt förvånad för hon har minsann inte ägnat den där lådan något engagemang innan. När det var dags att föda kattungarna visste hon precis att det var dit hon skulle. Hon var så duktig Lotus. Fyra små söta kattungar föddes i natt. 23an tog första passet som doula och jag avlöste när han gick och la sig. Kl 1:40 var det klart så att även matten kunde få komma i säng. En randig grå/vit och tre stycken sköldpaddsfärgade kattungar.

Det är så roligt. Sju år har gått sedan vi hade kattungar sist.

IMG_5901[1] IMG_5907[1] IMG_5911[1] IMG_5910[1]IMG_5905[1]

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Fyra små söta kattungar föddes natten till midsommarafton 2017

  1. Pingback: Kattungarna är fem dagar gamla | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] Kattungarna har hunnit bli fem dagar gamla. De har blivit större och sover bättre för sig själva så mamma Lotus vågar sig nu ut från kattlådan ibland. Hon är en riktigt duktig ung mamma. Kattungar är verkligen otroligt söta. Till och med tonåringen som minsann inte är mycket för att gulla för övrigt sitter där vid kattungarna och gosar stup i kvarten. […]