Såret ser inte roligt ut

Audnas sår ser inte så roligt ut precis men det ser förhoppningsvis fortfarande värre ut än vad det är. Hon protesterar fortfarande både mot att få på grimma för att hon vet vad som vankas och med själva medicineringen. Det går dock väldigt smidigt att få i henne den där antibiotikan. Tänk vad ett litet tips kan göra skillnad, tack Karin Petersen!

Fick med mig någon smörja hem från massören som också är hästmassör att smörja in runt såret för att det inte ska bli hårda fula kanter. Tänkte att det kommer jag aldrig komma i närheten av att få göra. Men döm om min förvåning, det tillät hon minsann lillskruttan.

Den har börjat ta kassa bilder den där iPhonen…

IMG_5838[1] IMG_5839[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Såret ser inte roligt ut

  1. Pingback: Kajungar i stallet | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] ← Såret ser inte roligt ut […]