En ny röjsåg

Fick äntligen köpt en ny röjsåg, en Husqvarna den här gången också. Den gamla gav upp förra året. Finns få saker som kan göra mig så irriterad som när grejer inte bara fungerar på en gång. Fick i alla fall inte igång den där nya fina röjsågen. Gissade att den hade blivit sur under mina fruktlösa försök att få igång den. Fick åka iväg till grannen som hade en helt annan teknik att starta den där röjsågen än vad som stod i manualen och mycket riktigt, domen blev sur. Vem sjutton är det förresten som skriver såna där manualer..? Är det inte meningen att man ska bli hjälpt av att titta i dem.? Den här var sannerligen inte tydlig. Nåja, grannen fick i alla fall igång röjsågen och när jag försökte hemma igen så startade den snällt även för mig. Sicken skillnad på röjsåg från den förra och då var det ändå en bra röjsåg. Det gick som hejsan att slå ner både skräppor, brännässlor och även mindre sly. Fast att slå ner sly, då gick det åt tråd. Kanske att jag vågar mig på att byta ut till klingan så ska det väl gå att få ner den där slyn också.

Grönprickig blir man av att röjsåga. Inte bara grönprickig för blinningarna hade vaknat och bet för glatta livet. En större svullnad på höger underarm och diverse bett för övrigt.

IMG_5821[1] IMG_5819[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.