Kvällsfika med Majagos

Karin Petersen kom förbi en sväng för att hjälpa till med inridningen av Maja. Maja var så duktig. Vi tränade att skritta, svänga och stanna med ryttare. Hästträning blir lätt som en plätt när Karin är med och guidar.

Mellan de två ridpassen satte vi oss och fikade i hagen med Maja. Hon är en riktig kelgris den där Maja. Det var så mysigt. Tänk att den stirriga hästen som flyttade hit för 1,5 år sedan har blivit så trevlig. Och ännu bättre kommer det att bli med mer träning.

IMG_5757[1]

IMG_5759[1]

IMG_5761[1]

Bilder: Karin Petersen

This entry was posted in Nordsvensk and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.