Löpning #40/2017

#40/2017 9,5 km. Hade precis bytt om till springkläderna strax efter  kl 9. Då blev det ändrade planer till hundarnas stora besvikelse. Fick åka iväg och kånka prylar. Kom hem några timmar senare. Hundarna hade i frustration tuggat sönder en nackkudde som legat i hallen. Jag var svulten men det fick bli löpning med hundarna direkt. De blir så lyckliga. Fick upp farten något på varvet med Fille. Hugo tog god tid på sig. Det är knappt styrfart. Ett riktigt regnväder var det. Var dyngsur om fötterna. Inte så trevligt. Annars så blir det väldigt behaglig luft att andas vid löpning när det regnar. Ryggen bråkade. Det var inte behagligt.

Det är skönt när det klart det där springandet!

IMG_5735[1] IMG_5732[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.