Unghästarna på grönbete

Till Majas stora saknad har unghästarna åkt iväg på grönbete idag. Maja är så ledsen och ropar och ropar efter Birkir. Birkir liksom de andra ungästarna såg däremot väldigt nöjda ut med all den här gröna maten de plötsligt fick tillgång till. En kuperad hage så de får klättra. Kul var den att springa i också. Ska förhoppningsvis bli bra det där.

IMG_5522[1] IMG_5524[1] IMG_5525[1] IMG_5531[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Unghästarna på grönbete

  1. Pingback: Så är alla hästarna hemma igen | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] var alla hästarna hemma igen. De sista tre unghästarna, Skálda, Birkir och Loke har kommit hem efter att ha varit iväg på sommarbete. Det sprangs lite och så fint de rör sig när det ska sättas ihop hästar! De vet att imponera. […]